Meer informatie?

Neem dan contact op met Robert van Berkel

Waar zijn we nu mee bezig?

Op dit moment zijn we met de onderstaande projecten bezig binnen Thebe. 

Bedsensor Momo Bedsense

We zijn in 2023 gestart met de bedsensor Momo Bedsense die we op alle woonzorglocaties van Thebe gaan inzetten. De Momo BedSense is een soort plaat, met daarin sensoren. Deze plaat wordt onder het matras van de cliënt/bewoner gelegd, op borsthoogte. De sensoren in de plaat laten de zorgmedewerker weten welke cliënten/bewoners rustig en veilig in hun bed liggen. Of juist welke cliënten/bewoners onrustig zijn en mogelijk hulp nodig hebben. De bewoner kan rustiger slapen en zorgverleners voeren minder controles in de nacht uit.

Wil je hier meer over weten? Klik dan hier (alleen beschikbaar voor medewerkers van Thebe)

SUP

Hét platform waar medewerkers makkelijk hulpmiddelen kunnen bestellen. 
SUP is een bestelplatform waarop zorgverleners alle zorgproducten kunnen bestellen die cliënten in de thuiszorg nodig kunnen hebben: van een uitleenhulpmiddel als een hoog-laagbed, tot incontinentie- of wondmateriaal, tot eHealth-oplossingen als Virtuele Thuiszorg.

Spraakgestuurd dossiervoering 

Ken je dat gevoel? Dat je baalt dat je zoveel tijd kwijt bent om dossiers bij te werken? Daar komt nu een handigheidje voor.

In 2024 wordt binnen Thebe Wijkverpleging ‘Spraakgestuurde dossiervoering’ ingevoerd. Dit is ook wel bekend onder de naam Spraakgestuurd Rapporteren. In PUUR Is het mogelijk om spraakgestuurd te rapporteren en kunnen daarnaast ook alle andere open tekstvelden op deze manier gevuld worden. Zo kunnen wijkverpleegkundigen grote delen van het assessment inspreken en zorgmedewerkers het zorgplan spraakgestuurd vullen. Onderdeel is de kwaliteitsverbetering van de rapportages middels de SOEP/SOAP methodiek. Vanaf april zullen maandelijks 15 teams starten.

Wolk, heupairbag, in de wijk 

De Wolk is een airbag, een soort luchtkussen en beschermt het heupgewricht van een cliënt. Het is een slimme manier om bijvoorbeeld breuken aan een heup, of beide heupen, van kwetsbare mensen te voorkomen. Deze airbag kan onder de kleding worden gedragen en door middel van sensoren kun je de beweging van de cliënt in de gaten houden. We gebruiken de Wolk al succesvol op onze woonzorglocaties. Nu gaan we experimenteren of de Wolk ook zo succesvol kan zijn voor mensen in de wijk.

Helpsoq  

De Helpsoq is een hulpmiddel voor aantrekken van steunkousen dat vooral de zorgmedewerkers ontlast waardoor er minder fysieke klanten ontstaan. We proberen de Helpsoq nu in enkele teams wijkverpleging uit om te kijken of er werkelijk minder klachten zijn van medewerkers en ze daardoor prettiger kunnen werken.